Sèniormasculí

Aquesta temporada l’equip sènior masculí ha fet pinya amb l,equip sènior masculí d’Esparreguera per formar un grup de jugadors capaços de plantar cara en la Lliga de la Federació Catalana de Rugbi.

Sèniorfemení

Un any més l’equip sènior femení de l’ANOIA RUGBY CLUB lluitarà juntament amb Rugby Club Martorell a Segona Catalana, i ja en son cinc, per obtenir un lloc en els play-offs d’ascens a primera. Amb il·lusió i força, l’objectiu, aquest any sí, pot ser assolit.

S16

El grup de noies i nois de 14 i 15 anys lluiten junt amb les companyes i companys d’Esparreguera a la Lliga de la Federació Catalana de Rugbi per gaudir jugant i sumar experiència. Aquesta temporada son prou noies i nois, però per poder competir en millors condicions, haurien de ser 23 com a mínim. Ens faltes tu.
Així que ja ho sabeu si teniu  14 o 15 anys i voleu practicar un esport on absolutament tot-hom i te cabuda, veniu a veure’ns a el Xipreret d’Igualada, els dilluns de 18:30 a 20:00 h. i els dimecres de 19:30 a 21:00 h. al camp de Les Comes.

S14

Aquesta temporada els nostres alevins, es troben justos d’efectius i disputen la Lliga a Tercera Catalana conjuntament amb les noies i nois d’Eparreguera, Manresa i Vic formant l’equip de Catalunya Central. Gaudir jugant al rugbi tot aprenent la tècnica i les normes d’aquest esport en un ambient de companyonia i respecte al rival, més enllà dels resultats, es un dels objectius d’aquesta categoria.
I ja ho sabeu, si teniu entre 12 i 13 anys i voleu practicar un esport on absolutament tot-hom i te cabuda, veniu a veure’ns a el Xipreret d’Igualada els dilluns de 18:30 a 20:00 h. i els dimecres de 19:30 a 21:00 h. al camp de Les Comes.

Escoleta

A l’escoleta tenim els més petits de l’equip treballant les nocions bàsiques del rugbi adaptades a les edats de les nenes i nens. Aprenem què és el Rugbi tot fent tombarelles, salts, jocs amb la pilota oval (una experiència nova per ells), circuits amb obstacles i partits de rugbi en camps de dimensions reduïdes. Os podem garantir que les nenes i nens que ho proven s’ho passan molt bé!!
Mares i pares, ja ho sabeu, si teniu nens entre 6 i 11 anys i voleu que practiquin un esport on absolutament tot-hom i te cabuda, veniu a veure’ns a el Xipreret d’Igualada els dilluns de 18:30 a 20:00 h. i els dissabtes de 10:30 a 12:00 hores.